Ojdoss 35 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Imię:PatrykWiek: 15 latIlość spędzanego czasu na forum (w godzinach): okolo 20 Doświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp): Tygodniki doswiadczenie wysokie Znajomość z większością użytkowników: Myślę, że dobra znajomosc.Dlaczego ja?: Buduje bardzo zlozone i zbudowane zdania, nie popelniam błędów ortograficznych, od dluzszego czasu przesiaduje na forum bardzo dlugo, jak nie na komputerze to tylko gdy jest to mozliwe na telefonie. Mysle, ze dobrze sie spisze na stanowisku "Redaktora" . Niestety nie mam 60 postów ale myślę, że może być mały wyjątek i posty będę nabijał . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Może nie popełniasz błędów ortograficznych, ale robisz interpunkcyjne "Buduje" "zlozone" "popelniam" "dluzszego" "dlugo" "mozliwe" "Mysle" ",ze" "spisze" .Pozwolę tutaj sobię zacytować Wymagania na Redaktora:"1. Minimum postów 60(małe wyjątki)"Nie wiem czy one są takie małe, masz 37 postów. Muszę postanowić i piszę że jestem na NIE, nadrób posty, bo małe wyjątki to nie znaczy połowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siusiak2 25 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 "nie popelniam błędów ortograficznych" polemizowalbym *"przydał by" *"prosil bym" więcej mi się nie chce szukać -ogólnie to nie umiesz pisać jak to obiecujesz - ale dam Ci TAK -lubię czytać te wielkie prace redaktorów, którzy właśnie piszą w ten bądź inny sposób :-) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Nadrób posty bo masz za mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Na razie posiedź jeszcze Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON Redaktor" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi