Milano8 0 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Nick: Sylwester z TVN Link do ss: http://speedy.sh/eApCa/SS-cs-classic.rar Wycinek z konsoli:[AMXBans] ===============================================[AMXBans] Вас було забанено на цьому сервері![AMXBans] Ви можете подати апеляцію @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Причина: 'Czitowanie'[AMXBans] Тривалість: 'permanentnie'[AMXBans] Ваш SteamID: 'STEAM_ID_LAN'[AMXBans] Ваш IP:[AMXBans] ======================================= Serwer : Only dd2/inf/nuke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Dostałeś bana bez ss'ów (czitowanie) więc nie wiem skąd te ss'y... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milano8 0 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Admin wcześniej mi zrobił, później zrobił mi kicka "WYPAD" więc wszedłem jeszcze raz i dał mi bana za czitowanie, a te ss są 2 min przed tym jak dał mi bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Admin został poinformowany. Miejmy nadzieje, że wejdzie zaraz i potwierdzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~r3'm!ks.mp3 0 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Witam w tym temacie odezwę się ja mimo to zrobiłem ssy ale bana nie dostał nie wiem czemu ale coś nie tak jest tak jak 3 innych adminów online , dlatego poprosiłem innego by dać perma z powodem wstaw ssy na forum , widzę że powód inny mniejsza o to gdzie są wszystkie ssy zrobiłem ci łącznie 9 ssy są tylko 5 do puki nie zobaczę nstp nie mamy o czym rozmawiać proste ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Karol tłumaczy to tym że masz w niucku znak " ' " lub inne takie. I się buguje amx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milano8 0 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 to co mam wrzucić te 9 ss jako inny temat czy tu w odp można wrzucić link do ss? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~r3'm!ks.mp3 0 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 To swoją drogą po prostu skoro robię ssy to powinien dostać perma i powód wstaw ssy na formu ssy zrobilo a bana nie dostał , nastomiast jak chciałem a nie mogłem ponieważ gracz któremu zrobiłem ssy miał nick na szaro i nie był możliwy do zbanowany ewentualnie można było dać kick nie wiem co się stało ale na pewno 9 ssy było ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Tak był na szaro bo już go niby "zbanowałeś". Zrób jakiś nick bez takich znaków i spróbuj.A Ty milanos wstaw tutaj te ssy wszystkie 9 w jednej paczce i zaraz sprawdzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milano8 0 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Mam wszystkich 15 więc wszystkie wrzuce żeby nie było wątpliwości Link: http://speedy.sh/Sm2ag/SS-cs-classic.rar Prosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 SSy czyste, a Ty Remiks wyrzuć te znaki z nicku i będzie dobrze, na przyszłość Gracz odbanowany, a temat zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi