~r3'm!ks.mp3 0 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Witam Nick :DawidLink do SSów :Brak ssy dostałem bana powodem "Wstaw ssy na Forum" nie mam ssy żadnych wszystkie foldery przejrzałem po 2 nie jestem za przeproszeniem chory żeby grac na wh skoro mam admina nie czaję .Wycinek z konsoli(bez IP)* [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Dawid [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 37393273 ' [AMXBans] Your IP : ' 62.141.204.159 ' [AMXBans] =============================================== Serwer :FFALink do bana: Wstaw screeny na cs-classic.pl ' Proszę o UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 A więc tak jak masz Win 7 to poszukaj. Wejdz w folder moje dokumenty ( przeważnie nazwa konta) na pulpicie, daj organizuj -> opcje folderów i wyszukiwania -> widok -> i zaznacz pokaż ukryte pliki foldery i dyski. Teraz pojawi ci się folder AppData, wejdz tam i kliknij Local, nastepnie VirtualStore, potem program files, i tam będzie twoje archiwum valve, gdzie na 99% bedą twoje ssy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~r3'm!ks.mp3 0 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 człowieku skoro wiem co mówię nie kłamię sprawdzałem i tak nie ma takiej opcji żebym miał te ssy po 2 nie ma takiej opcji żeby kiedykolwiek był osądzony o czitowanie heh parodia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Masz 24h na wrzucenie. PROSTE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 człowieku skoro wiem co mówię nie kłamię sprawdzałem i tak nie ma takiej opcji żebym miał te ssy po 2 nie ma takiej opcji żeby kiedykolwiek był osądzony o czitowanie heh parodia . Człowieku w porównaniu do Ciebie inni umią robić ss'y poprawnie przez amxmodmenu i robią się z automatu, także szukaj i nie bulwersuj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Siemanko, na przyszłość naucz się ss'y robić. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi