Shakugan No Shana 81 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Nick: Riffs Master Ssy: http://www.speedyshare.com/29zmY/ssy.rar Wycinek: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Wstaw screeny na cs-classic.pl' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '46.175.105.161' [AMXBans] ======================================= Serwer #5 Cod 450001 lvl Nastepnym razem sie przypatrzcie czy ktos ma czy nie bo to ze ktos umie grac nie znaczy ze mozna mu walic ssy byle jak. Psujecie tylko gre ludziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 sprawdzałem Cię kilka razy bo mi spamowali na U@. Czasami widziałem że patrzyłeś się przez ściany na przeciwników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Przepraszam ze z tego konta ale swojego mi sie nie chce robic a brat byl zalogowany Btw. Jezeli Ty jestes na tyle dobry ze widzisz jak ktos patrzy w sciane co on widzi to gz! Musisz czesto bany chwytac za te specjalne oczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Gracz odbanowany, a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi