GrubyKox 2 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Witam . Piszę w sprawie dziwnej nie wiem czemu ale znalazłem te serwerownie od znajomego polecił mi wasze serwery z tego co wiem bardzo ogarnięte forum jak i cała sieć więc pomyślałem że zagram sobie na waszym jednym serwie FFA ponieważ nie grałem z rok czasu chciałem ponownie zagrać ale mam mały problem gdy wbijam na serwer w dostaję kick i pisze w konsoli " Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check your consol Nie wiem czemu i dlaczego mam bana z jakiego powodu skoro jeszcze ani razu nie wchodziłem na serwer proszę o wyjaśnienie tak dziwnej sprawy bo chciałbym zagrać lecz nie da rady :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 WZÓR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubyKox 2 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Ale co mam napisać w wzór skoro mam tylko te 2 rzeczy w konsoli ? Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check your consol Nie rozumiem ? Doradzisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubyKox 2 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Nick :GrubyLink do SSów :-Wycinek z konsoli(bez IP)* : Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check your consol Serwer :FFALink do bana: Proszę o ub czy całkowitego odbanowania bo nie wiem co jest grane ale chciałem wbić 1 raz i nie mogę bo piszę to co tu mam problem to piszę tu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 podaj mi ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubyKox 2 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Proszę 62.141.204.159 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubyKox 2 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Czy ta sprawa zostanie jakoś wyjaśniona bo nie wiem co mam robić a po prostu chciałbym zagrać na serwerze , ponieważ kolega będzie za niedługo ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Ban został dodany dziś więc nie wierze ci równie dobrze mogłeś napisać posta i będąc tą samą osobą nie mam dowodów ani podstaw aby dać ci ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubyKox 2 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 no nie wieże w jaki sposób he , jak napisałem jest taka sytuacja a mimo to mam bana za to że nie wbijałem na serwer ani razu ? nie rozumiem to od czego wy jesteście myślę że to powinno być jakoś rozwiązane a może było tak że jakaś osoba dostała bana mając te same ip wbijając na serwer siadło na mnie ?wiem że tak nie dawno było na jednej serwerowni więc myślę że może tak jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Generalnie nie powinienem cię odbanować bo nie mam żadnego dowodu ale dobrze masz szanse która się więcej nie powtórzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: /cl Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi