Seba11 0 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 czemu jest tak mało adminów dr spamię adminom żeby weszli pobanowali (na gg spamie) a oni j=mają to daleko w du*** więc z tąd ta skarga zwiekszyć liczbę adminów i ogarnąć starych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Komu spamujesz? Ja na przykład od Ciebie nie dostałem żadnej wiadomości. A liczba adminów nie zależy od nas tylko od Was. To wy składacie podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Brak wzoru.Ja nie dostałem żadnej wiadomości .Zawsze któryś z adminów jest na serverze,co potwierdza że jest ich wystarczająco,Wy składacie podania tak jak zaznaczył Daniel.l nie ma więcej adminów = nie ma kogoś kto się nadaje proste tak ?.TEMAT DO ZAMKNIĘCIA KOLEGA ZABŁĄDZIŁ I NIE OPANOWAŁ SYTUACJI xDDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReNe PSD 12 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Do mnie raz napisał, ale nie mogłem wejść na serwer. Po 1-wsze to robiłem zadania a po 2-ie to byłem na telefonieZ resztą jest na tyle adminów, że chociaż jeden powinien być.Seba dlaczego tylko do mnie napisałeś skoro byli inni admini ONLINE ???Jak dla mnie to skarga nie słuszna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Właśnie rene "spamię adminom żeby weszli pobanowali (na gg spamie) a oni j=mają to daleko w du***"Napisał do 1 osoby xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Moim zdaniem skarga bezpodstawna xD Temat chyba do zamknięcia. ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Wgl co to za skarga?Admini mają swoje życie prywatne, a i tak starają się jak mogą.Uważasz, że jest za mało? Złóż podanie./Zamykam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi