Ciaolin 156 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Myślę że na serwerze powinien znajdować się Ultimate AFK, który znajduje się tutaj http://forum.cs-classic.pl/topic/14102-ultimate-afk/#entry80999, pomogłoby to bardzo w ogarnianiu AFK'ow, a nawet gdyby dzialalo poprawnie admin nie mialby z tym już problemu Np. gdyby ktoś był afk dłużej niż minutę lub półtorej wyrzucałoby go z serwera, a nie byłoby niedomówień że coś pisał, a admin kicknął.. Myślę że plugin nie powinien działać na adminów, jeśli oczywiście Krypton zgodzi się na dodanie go na serwerze. Co o tym sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Moim zdaniem to dobry pomysl lecz gdy gracz naprawdę musi szybko coś zrobić no to napisze te z/w i zejdzie na SPECA to tez go wywalić i będzie się denerwować ze ktoś go wywalil jednakże jestem na tak za takim pomysłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Ja też jestem za, przydaje się. A co do osób na spect to nie powinno ich wywalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Jestem na TAK ze specta i admonow nie powinno wywalac a czas bezruchu to 1.30 m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Dodane/ /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi