STASZEK 7 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Chciałbym przedstawić kilka moich sygnatur :") 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Cieszą oko zajebiscie zrobisz mi jakąś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Elegancko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedro 6 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Licze na cb , suuuuper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 ~WooW~brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Bardzo fajne ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siusiak2 25 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Prace wydają mi się kradzione ._. widziałem podobne jak nie identyczne chciałbym wierzyć, że to co mówisz jest prawdą, ale co widze Twój post to jest tylko -łooo prace kradzione, łooooooo -nie oskarżaj kogoś skoro nie jesteś pewien swojego zdania, bo bezpodstawne oskarżanie kogoś bez dowodów też powinno być karane, bo swoimi domysłami ludziom psujesz opinie gościu, chociaż dla mnie i tak nie powinieneś mieć grafika, ale nie ode mnie to zależy :-) co do prac -przykuwają wzrok, niektóre nawet po wycięciu byłyby świetnymi avatarami. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Jeśli masz problem lub się z czymś nie zgadzam bo inaczej tego nie okraślę "Dziecko z nickiem siusiak" to pisz skarge etc. ja chętnie posłucham. NIGDY NIKOGO BEZ PODSTAWINIE NIE OSKARŻYŁEM ZAWSZE MÓWIĘ JAK JEST . Wiedziałem że są kradzione mam dowód ten link: http://planet-art.pl/topics49/sygnatura-new-signature-vt2369.htm 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Reszta prac jest jak zjedziecie niżej żałosne ._, http://planet-art.pl/topics49/sygnatura-new-signature-vt2369.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamykam ._, Nie potrzeba tu takich "grafików" już parę osób też tak robiło ; ) Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi