FreshFreshFresh 248 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Mix z CSC - I Edycja - Administratorzy Regulamin : 1. Zabrania się bezwzględnie używania programów ułatwiających grę, tzw Cheatów a także korzystania z bugów (przechodzenie przez ściany itp.).2. Niedozwolone jest atakowanie gracza z tej samej drużyny (team kill). Zachowanie typu "ja mu tylko oddałem" również są karane.3. Zabrania się reklamowania stron WWW oraz podawania IP serwerów.4. Jest to serwer TP. Gracze powinni współpracować, aby osiągnąć cel misji, a nie biegać za fragiem.5. Na serwerze obowiązuje KULTURA. Zabrania się używania słów powszechnie używanych za wulgarne.6. Nie komentujemy pracy administratorów i ich decyzji. Wrazie jakichkolwiek problemów możecie skontaktować się z Fresh'em oraz BlazE'm.7. Od rozstrzygania sporów są organizatorzy.8. Obecność osób zapisanych jest obowiązkowa.9. Zabrania się opuszczania, wychodzenia z gry w trakcie trwającego MIX'a.10. Złamanie regulaminu wiąże się z 1 Ostrzeżeniem ( 3 Ostrzeżenia utrata admina ) + 1 Warn. 11. Pisanie innych postów i spamowanie grozi warnem, jak już chcesz coś napisać to napisz pod zapisem i używaj opcji "Edytuj". 12. Każdy uczestnik MIX'a ma obowiązek nagrać demko i po meczu wsłać mi ( Fresh ) oraz BlazE'owi w razie nie przesłania nawet 1 demka cała drużyna jest zdyskwalifikowana. 13. Ten MIX jest tylko do adminów, użytkownicy dodający posta będą karani 1 warnem za 1 post. Wszelkie pytania proszę kierować tu : http://forum.cs-classic.pl/topic/14320-pytania-do-tematu-mix-z-csc-i-edycja-administratorowie/ Wzór zapisu na MIX'a CSC : Nick : Posiadam mikrofon ( Tak / Nie ) : Godzina która pasowała by mi do rozegrania MIX'a : Zajawka : Gramy na mapach de_dust2, de_nuke, de_kabul, de_inferno, de_train, de_tuscan. Kontakt z organizatorami : BlazE - GG 9442020 Fresh - GG 46859343 Drużyny będą się składały z 5 osób, nie będzie tak jak co niektórzy proponowali czyli jeden server na drugi server, wszyscy zapisani Administratorowie będą losowani aż wyjdzie min. 4 teamy. PROSZĘ ZAPOZNAĆ SIĘ Z ROZISKĄ DRUŻYN KTÓRA ZNAJDUJE SIĘ NA DRUGIEJ STRONIE TEMATU.MIX PLANOWANY JEST NA 6 LUTEGO GODZ. 19.00 IP servera MIX wraz z hasłem i IP servera Team Speak podam na PW więc proszę sprawdzać skrzynki. Na server proszę wchodzić w nickach np. Fresh - MIX lub BlazE - MIX itd. @ Zastrzegam sobie prawo do edytowania tematu więc proszę być na bieżąco 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Nick : BlazE Posiadam mikrofon ( Tak / Nie ) : tak Godzina która pasowała by mi do rozegrania MIX'a : zawsze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elexio 6 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Nick : Elexio <3 Posiadam mikrofon ( Tak / Nie ) : Tak Godzina która pasowała by mi do rozegrania MIX'a : Akurat 3 lutego mam wolne wg grafiku z pracy, także cały dzień. Ale wiadomo, najlepiej wieczorne godziny: 17-22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Nick :Shenzi Posiadam mikrofon ( Tak / Nie ) :TakGodzina która pasowała by mi do rozegrania MIX'a :do 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke 37 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Nick : LukePosiadam mikrofon ( Tak / Nie ) :TakGodzina która pasowała by mi do rozegrania MIX'a : 20 wzwyż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Nick :WilkuZmC Posiadam mikrofon ( Tak / Nie ) :TAK Godzina która pasowała by mi do rozegrania MIX'a :17-22 ale na tygodniu co do weekendu to albo caly dzien albo wogule Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Nick : Wiho Posiadam mikrofon ( Tak / Nie ) : tak Godzina która pasowała by mi do rozegrania MIX'a : 17-18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Nick : sikorrrrrrrrrrrr Posiadam mikrofon ( Tak / Nie ) : TAK Godzina która pasowała by mi do rozegrania MIX'a : 20 w górę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil:D 2 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Nick :Kamil:D.^^.IntRuSs--> ;* o.O Posiadam mikrofon ( Tak / Nie ) : Mam Godzina która pasowała by mi do rozegrania MIX'a :20 -22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Nick : polaczekkkkkkkkk Posiadam mikrofon ( Tak / Nie ) : Tak Godzina która pasowała by mi do rozegrania MIX'a : Każdy dzień poza weekendem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Nick : Sumekler Posiadam mikrofon ( Tak / Nie ) : Tak Godzina która pasowała by mi do rozegrania MIX'a : od 21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLNY Lala 36 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Nick : PLNY Lala Posiadam mikrofon ( Tak / Nie ) : Tak Godzina która pasowała by mi do rozegrania MIX'a : 20/21. Od piątku do niedzieli- 0 czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Nick : M l o d z i a c z e k ;d Posiadam mikrofon ( Tak / Nie ) :Tak ;3 Godzina która pasowała by mi do rozegrania MIX'a : Godziny wieczorne proponuje ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Nick:M@jki H@rdcorPosiadam mikro:TakGodzina która pasowała by mi do rozegrania MIX'a:Dopasuję się ale najlepiej jak by były wieczorkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parnassus 1 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Nick : Parnassu^^ Posiadam mikrofon ( Tak / Nie ) : TAK Godzina która pasowała by mi do rozegrania MIX'a : Obojętnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Nick : Romet <3 Posiadam mikrofon ( Tak / Nie ) : Nie Godzina która pasowała by mi do rozegrania MIX'a : Od 16:00 do 19:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zapisy nadal aktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Nick : Mlody Posiadam mikrofon ( Tak / Nie ) : Tak Godzina która pasowała by mi do rozegrania MIX'a : Od 18 w górę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Nick : Ziele Posiadam mikrofon ( Tak / Nie ) : TAK. Godzina która pasowała by mi do rozegrania MIX'a : Bez różnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Nick : Mucha Posiadam mikrofon ( Tak / Nie ) : TAK. Godzina która pasowała by mi do rozegrania MIX'a : Dostosuje się , raczej zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojdoss 35 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Nick : Pyskaty Posiadam mikrofon ( Tak / Nie ) : Tak Godzina która pasowała by mi do rozegrania MIX'a : W godzinacb 17+ a w weekendy zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 OStatnie miejsce zarezerwowane dla KaeR'a .. zaraz sie zapisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaer. 7 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Nick : KaeR Posiadam mikrofon ( Tak / Nie ) : Tak Godzina która pasowała by mi do rozegrania MIX'a : ???? dostosuje się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 OGŁASZAM KONIEC ZAPISÓW. TROCHĘ SIĘ PRZEDŁUŻYŁO, ALE MAMY WRESZCIE KOMPLET 4 DRUŻYN. ZOSTANIECIE TUTAJ POINFORMOWANI O DALSZYCH DZIAŁANIACH. DZIĘKUJEMY !! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Nick : Shana Posiadam mikrofon ( Tak / Nie ) : Mam, nie używam Godzina która pasowała by mi do rozegrania MIX'a : Godziny wieczorne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi