BlazE 565 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Wylosowałem właśnie drużyny na MIX'a. O to i one: Co do daty i godziny wraz z Fresh'em ustaliliśmy (miejmy nadzieję) optymalny czas podporządkowując się pod Was ZMIANA PROSZĘ SIĘ ZAPOZNAĆ Planowana data to 6 luty (czwartek) Start pierwszego meczu 19:00. Prosiłbym jednak żeby wszyscy byli 20-30 minut wcześniej na ogarnięcie (wiecie jak to jest). Planujemy rozegrać trzy mecze 6 lutego (grupaA vs grupaB i grupaC vs grupaD). Następnie krótka przerwa jeśli będzie potrzebna (szluga,toaleta etc.) I FINAŁ między wygranymi drużynami !! Miejsce 3 i 4 wybierzemy podliczając wygrane rundy z meczów. Jak już wiemy każda drużyna (w każdym meczu) wybiera mapkę jaką chciała by grać i ustalamy wtedy kolejność (1 mecz = 2 mapy)Mapę wybiera drużyna, ale wybór potwierdza LIDER, którego my wybierzemy.DO LIDERÓW GRUP: MOŻNA ZMIENIĆ NAZWĘ GRUPY!Oczywiście każdy zainteresowany tematem wie, że przewidziane są nagrody!Prosiłbym teraz wszystkich z tej listy o potwierdzenie swojego uczestnictwa pod tym postem. Każdego będę odhaczał.GRUPA A : KOMPLETNA!LIDER - M@jki H@rdcor SKŁAD:1) Romet <3 POTWIERDZONE 2) M@jki H@rdcor POTWIERDZONE 3) Elexio <3 POTWIERDZONE 4) M l o d z i a c z e k ;d POTWIERDZONE 5) Sn1peR. POTWIERDZONE GRUPA B - Świetliki Czarnobyla : KOMPLETNA!LIDER - WihoSKŁAD:1) WilkuZmC POTWIERDZONE 2) Wiho POTWIERDZONE 3) Mucha POTWIERDZONE 4) Sumekler POTWIERDZONE 5) Parnassu ^^ POTWIERDZONE GRUPA C : KOMPLETNA!LIDER - Był Luke ale jest niedysponowany. Będę ja (BlazE) ze względu na znajomość wszystkich graczy. Decyzje podejmujemy jako drużyna.SKŁAD:1) BlazE POTWIERDZONE2) Shana POTWIERDZONE 3) KiToL POTWIERDZONE (NIESTETY KOLEGA LUKE JEST NIEDYSPONOWANY) 4) Ziele POTWIERDZONE 5) Pyskaty POTWIERDZONEGRUPA D : KOMPLETNA!LIDER - polaczekkkkkkkkkSKŁAD: 1) Jay McKenzie POTWIERDZONE 2) Hajdzik POTWIERDZONE 3) KaeR POTWIERDZONE 4) Kamil:D.^^.IntRuSs--> ;* o.O POTWIERDZONE 5) polaczekkkkkkkkk POTWIERDZONE Jak macie jeszcze jakieś pytania piszcie tu: http://forum.cs-classic.pl/topic/14320-pytania-do-tematu-mix-z-csc-i-edycja-administratorzy/lub do organizatorów (kontakty na samym początku).PAMIĘTAJCIE !!! NAJWAŻNIEJSZA JEST ZABAWA !!! 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 I taką grupę rozumiem M@jki , Młodziaczek , ja i Plny elexio bedzie zabawa Ja będe 100% 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 będę 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Ja też potwierdzam, że będę Grupa b wygra Nie no powodzenia all 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojdoss 35 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Będę potwierdzam Pyskaty. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Będę potwierdzam Ziele. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 ja tez ^^ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke 37 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 (edytowane) witam Jetsem zobligowany napsiać kilka słów. Jako pomysłodawca "mixa" zglaszam swoją nieobecnośc od 5 do 7 lutego, gdyż jestem pilkarzem/kopaczem który doznał kontuzji i w wyzej wymienionych dniach bede mia loperacje w Reha sport clinic w poznaniu. Jelsi komus nie wystarcza ten post jestem w stanie dac skana opisu usg i zlecenia operacji. Jelsi da się "zmienic" date gry mojej skromnej osoby bede wdzieczny, jesli nie to apeluje o nie warnowanie i nie banowanie mnie jako admina bf2. Jest to dla mnie trudny czas i nie wymyslilem sobie operacji. pozdrawiam Luke! Edytowane 29 Stycznia 2014 przez BlazE Szybkiego powrotu do zdrowia !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Potwierdzam swój udział. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elexio 6 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 6 lutego będę, 7 mam do pracy na 2 zmianę (14-22) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaer. 7 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Potwierdzam. Powodzenia chłopaki. Gram kiedy wy chcecie. narazie nie pracuje więc dostosuje się. Weźcie tylko na poprawkę że w pt-sb-nd to weekend i niektórzy chcą ostro zaimprezować XD 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Oczywiście że będę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Potwierdzam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil:D 2 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Potwierdzam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Potwierdzam i życzę miłej gry. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLNY Lala 36 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Potwierdzam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 potwierdzam. powodzonka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Potwierdzam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parnassus 1 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Potwierdzam ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 ja mogę być na 20tą bo do 19.30 mam trening Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 ja mogę być na 20tą bo do 19.30 mam trenin Niestety lipa. Bo wszystkim innym pasuje a ciężko wykminić dobrą godzine dla wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 no to coz muszę podziekować tak jak napisałem Ci na pw. Wielka szkoda powodzenia wszystkim i z wielkim smutkiem musze napisac. ODPADAM I POWODZONKA ale zycia nie da sie przeskoczyc 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 (edytowane) Będę Edytowane 1 Lutego 2014 przez BlazE BĘDZIESZ W GRUPIE D ... ZA SIKORRRA :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sn1p3r 11 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Ja będę o 19 na mix adminów pisze się :] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajdzik 267 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Dostałem info że brakuje wam jedenj osoby ja mogę ją zastąpić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi