Daniel.! 793 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Paul Thurrott, znany z tego, że o planach Microsoftu dowiaduje się dużo wcześniej niż inni opublikował na swojej stronie ciekawą teorię. Windows 8 nie jest zbyt popularny, gigant z Redmond chce jak najszybciej rozpocząć nowy rozdział i pozbyć się złej passy. Według Thurrotta Windows Treshold nie jest kolejną aktualizacją Windowsa 8, tak jak przypuszczaliśmy wcześniej. Jest to kodowa nazwa następnej generacji systemu operacyjnego. Windows 9 ma wprowadzić nowy, poprawiony interfejs Metro, nazwany przez dziennikarza "Metro 2.0". To jeszcze nie koniec. Według dziennikarza, Microsoft ujawni swoje najnowsze plany podczas konferencji BUILD 2014, która odbędzie się w kwietniu. źródło: www.chip.pl/ 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Windwows 8 to szajstwo!!! 7 jest w ciul lepsza!!zobaczymy co z 9:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Ja tam mam 8 i nie narzekam xD Chociaż ns nie chciał chodzić więc musiałem steam kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Trzeba będzie sobie skołować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Everdeen 24 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Teraz to nikt nie zadąży z technologią, coraz szybciej pojawiają się nowe systemy, telewizory, komputery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
himek 0 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Pewnie kolejny syf jak windows 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Mam nadzieje że coś nowego i lepszego wymyslą niz Windows 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Windows 8 jest fajny nie wiem czemu Wy tak o nim mówicie jak go nie macie <chyba>. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Kolejne gunwo ... Hajs sie nie zgadza, że znowu coś wymyślają. Wszystko robią tylko dla pieniędzy jak sądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 A masz chociaż ten Windows 8, żeby stwierdzać takie fakty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 A masz chociaż ten Windows 8, żeby stwierdzać takie fakty? Nie mam, ale mój sąsiad ma, i nie jest za ciekawie... Chuya z niego rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 No właśnie ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CymeS 1 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Ja mam windows 8.1 i tak jak daniel nie wiem, dlaczego ludzie sie go tak uczepili... Mi osobiście się windows 8 podoba, troszke przyśpiesza komputer i nie ma z nim większych problemów. A co do NS to też nie chciał działać ale wkońcu znalazłem działającego bez problemu to jbc moge dać linka xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papus 0 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Ja nie mam ale kolegi prababki ciotka ma i mówi że to syf ,więc ja też tak sądze choć go w życiu nie urzywałem XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 To jak można stwierdzić czy coś jest dobre czy złe skoro nie ma się tego czegoś? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Brak aktywności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi