STASZEK 7 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Semi, wygląda na to, że najwyraźniej jest Ci szkoda ;> jest to żałosne... Nie może być tak, Drart=Ja=STASZEK ? prace były udostępniane na innych forach, mogłeś je już widzieć, dawno nic nowego nie robiłem. NIE ZAMYKAĆ !!! BĘDĘ AKTUALIZOWAŁ. te są bardzo stare -;- 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Też tak może być ze to on ale udutownij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Też fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zajebiste 10/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Pochwal się i zrób jakąś pracę związaną z cs-classic. Chcę zobaczyć twoje możliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Pierwsza i ostatnia <3 x PZ chęcią zobaczę <sygne> cs-classic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STASZEK 7 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 hmm,-_- jaki typ pracy masz na myśli ? New; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 ok w takim razie się pomyliłem tylko jest troszke dziwne że na soplicy widziałem połowę twoich prac ale dobrze nie będę cię o nic oskarżał ani nie mam prawa twierdzić że to nie ty .Ale jesli jestes w stanie mi to udowodnić to bardzo proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Sprawdziłem te prace są Drarta, jednak polemizowałbym że ty jesteś to osobą. Tak się składa że byłem z tą osobą przez parętygodni na jednym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STASZEK 7 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Wy mnie oskarżacie więc wy udowodnijcie ... Widzę, że niektóre osoby na tym forum są śmieszne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Niestety nie mogę bo owe forum zostało zamknięte. Ale jeżeli mamy rację to ty jesteś śmieszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Dobra już edytowałem, spoko ziomeczki moje . Wszystko jest pod kontrolą . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Shenzi to jest on i to są jego prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Brak aktywności w temacie Żeby otworzyć pisz na PW /Cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi