SokZSelera 0 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Nick : SokZCebuliData Zdarzenia : ok 16Osoba/y na które chcesz złożyć skargę : nie mam pojęciaOpis Sytuacji : napisałem swoje zdanie w podaniu o admina "GrubyKox" po czym ktoś usunął mój post i nałożył blokade pisania gdziekolwiekDowód : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Nie widzę byś miał blokadę i warna na koncie ... Jeżeli w temacie pisać niecenzuralne słowa lub opowiadania znikąd to nie dziwię się że post wyleciał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Tworzenie multikont. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Skargi na Moderatorów" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi