SokZSelera 0 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Nick : SokZCebuliData Zdarzenia : ok 16Osoba/y na które chcesz złożyć skargę : nie mam pojęciaOpis Sytuacji : napisałem swoje zdanie w podaniu o admina "GrubyKox" po czym ktoś usunął mój post i nałożył blokade pisania gdziekolwiekDowód : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 975 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Nie widzę byś miał blokadę i warna na koncie ... Jeżeli w temacie pisać niecenzuralne słowa lub opowiadania znikąd to nie dziwię się że post wyleciał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 975 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Tworzenie multikont. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 975 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Skargi na Moderatorów" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi