Gość KaTTax Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 HA! perm za takie coś? w regulaminie jest o tym mowa dopiero teraz przeczytałem no ale staaaaaaryy perm? jeśli można to proszę o skrócenie bana do tygodnia? taka sytuacja więcej nie będzie miała miejsca , sorry za to ss w temacie ale samo mi wskoczyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Po 1 zastosuj się do wzoru Po 2 przyznajesz się do tego, że dostawałeś info na ts? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KaTTax Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 tak dostawałem od kolegi który grał zemną w teamie przez praktycznie cały czas ewentualnie czasem go przenosiło do przeciwnego teamu ale zaraz wracał i graliśmy w tym samym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaer. 7 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 no i co . kogo boli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 no jeśli będzie to w dobry sposób udokumentowane to owszem, perm się należy bo to niczym wh ale raczej takie coś jest trudno w jakikolwiek sposób udowodnić Ale, że sam się przyznałeś... ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi