boroczek4 0 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Witam dzisiaj już po raz 2 dostałem bana na 30 minut [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Duch.' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:79124073' [AMXBans] Your IP: '94.232.37.231' [AMXBans] ===============================================chciałbym sie dowiedzieć co to ten Duch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Duch zachodzi wtedy gdy np. Terrotysta bije się z CT a ty podchodzisz do nich robiąc tak zwanego ducha.Najlepiej jeżeli nie jesteś 1szy to nie podchodź do bijących się osób 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 bijesz bez kolejki wchodzi bez kolejki w terrorystę ;p lub bijesz naraz z kimś i powstaje bug ------> DUCH 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroczek4 0 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 aaaa Dziękuję i Przepraszam pisałem na u@ ale nie odpisywał pisałem na czacie co to ten duch tez nikt nie wie xd dziękuję bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Spko ;p Krypton zamknij : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Spko ;p Krypton zamknij : ) OK Wyjaśnione /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi