Maselko 0 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Oto jak admin odnosi się do graczy [**VIP**] Siom : sluchaj masz 10 lat wiec napisze do ciebie tak [**VIP**] Siom : Dzieciaku Po 1 nie zrobiłem żadnego przejścia z tt na ct. Po 2 admin Siom obraża mnie od dzieciaków i inne takie. A po 3 komu wy dajecie admina? Ja sobie nie życzę żeby ktoś mnie obrażał bez powodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Omg, poczułeś się obrażony ? Opowiesz o tym coś więcej? Może Ci pomożemy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Masełko a dlaczego nie pokażesz całej wypowiedzi ? hmm ? Może pokażesz te wypowiedzi twoje jak ciągle piszesz do mnie że bana dostałeś za nic i spamujesz na chacie ? Jeszcze co to wgl za groźby i obrażanie mnie ? Powinieneś się cieszyć że nie dostałeś kolejnego bana. Aha i jeszcze jedno proszę Cię dorośnij ok ? A oto kilka wypowiedzi w moją stronę M@selko ;] : bo masz koleszkow i co ci to da?*DEAD* kozak : /respawn[AMXBans] SteamID 'STEAM_0:0:551160304' banned successfully (IP logged). Player gets kicked.'kozak' got banned for '1 hour'. Reason: 'Skracasz'privvate diedGigs diedADMIN: transfer Siom to SPECTATORLipStick()_() died Wpisz /kontakt by wziac GG H@kozak has left the gamepiotrex123321 diedM@selko ;] : kozak w necie piz*a w swiecieWegier1910 diedM@selko ;] : kozak connectedkozak has left the gamepiotrex123321 droppedpiotrex123321 has left the gameLipStick()_() droppedLipStick()_() has left the game[AMXBans] 'kozak' got banned for '1 hour'. Reason: 'Skracasz'kozak connectedkozak has left the gameAdamek370prision diedM@selko ;] : bys zszedl na hita (Tutaj coś ode mnie No pomarzyć zawsze można ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Hahahah śmieszny jesteś. Ile Ty w ogóle masz lat xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Brak wzoru + skarga nie ma najmniejszego sensu. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi