ReNe PSD 12 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Witam jest taka sprawa, że gracze skarżą się na to, że nie ma przenikania przez innych graczy "duch". Wszedłem na serwa i rzeczywiście nie ma tego przenikania, więc proszę o naprawienie tego Bug'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Właśnie miałem o tym pisać ^^, wkurzające to jest. Blokowanie itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Możliwe że coś się stało z pluginem albo ktoś go wyłączył.Ja niestety w amxx nie mam dostępu do pluginów a być może jest wyłączony po prostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Poprawione coś się zbugowało. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi