VoldiShot 2 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Nick w grze: 5zloty Wycinek z kosoli: [bANNEO] Zostales zbanowany na tym serwerze ! [bANNEO] Powod: pa! [bANNEO] Mozesz odwolac sie na www.forum.cs-classic.pl ! [bANNEO] Twoje SteamID : STEAM_ID_LAN ! [bANNEO] Twoje IP : 62.141.201.62:2 Opis Sytuacji: Wszedłem na serwer i z racji tego, że pewien gracz, którego nickiem jest "5zloty" stał się dość nie lubiany w gronie administracyjnym (chyba z wiadomych przyczyn), chciałem zrobić z tego żart i podpisałem się jako on. Gdy tylko napisałem do graczy obecnych w danej chwili na serwerze "Witam wszystkich" dostałem bana o treści "pa!" jak miewam na okres stały, chodź tego pewien w stu procentach nie jestem. Ogólnie rozchodzi mi się o to czy admin jest uprawniony do całkowitego blokowania dostępu graczowi, który po prostu chciał by buzie graczy na serwerze nieco się uśmiechnęły. W 99% procentach mogę powiedzieć, że adminem banującym był niejaki Kaer ale tego też nie jestem pewien.Czekam na jakąś odpowiedź. Z poważaniem "Gracz" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaer. 7 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Nie, to nie byłem ja choć miałem taki zamiar, patrzyłem jak grasz i nie grałeś jak tamten. wszystko na mnie... haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoldiShot 2 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 No ja mówię właśnie na 99%. Pewny do końca nie byłem i nie jestem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 A ja w 99% jestem pewien że się nie uśmiechnęły ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoldiShot 2 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Pewnie byli i tacy Nie robiłbym tego gdybym wiedział, że administracja tak bardzo bierze wszystko na poważnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Właśnie tak kończą się niesmaczne żarty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 chciałem sprostować gość wbił na aktywnym przez co kilannn moze potwierdzic i kaer ze nie moglismy go zbanowac zrobic ssy bo wyskakiwalo ze "gracz został zbanowany" wiec dalem mu bana na cfg przez konsole amx dokładnie taką komendą "amx_bancfg damian 999999 pa"i jeszcze jedno sam wbił i pisał ze nie bedzie wrzucał ssy z 5zloty bo ma ssy spalone na ktorym widać wh pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 No to wyjaśnione, gracz na aktywnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi