James0v 1 688 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Czas trwania : 100 minutGatunek: KomediaReżyseria: Piotr WereśniakDystrybutor: Studio InterfilmPremiery kinowe: Polska: 10 styczeń 2014Opis:Franczesko, Fikoł i Szyja znają się od lat, razem pracują i razem spędzają wolny czas. Kiedy tracą pracę w lokalnej fabryce, postanawiają spędzić szalony weekend w stolicy. Jednak prawdziwa przygoda ma się dopiero zacząć, gdy - podczas przymusowego postoju w urokliwych okolicach Zarzecza - trójka kumpli zostaje omyłkowo wzięta za niemieckich inwestorów…Zwiastun : 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubyKox 2 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Ooo Proszę coś ciekawego z tego co czytałem w opisie , nie wiem zobaczę może faktycznie warty uwagi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Jak będzie u mnie w kinie to na pewno pójdę ^_^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 @GrubyKox oj warty, warty ^^. Uwielbiam tego reżysera.Po zwiastunie widać że jest świetny. Pojadę w weekend na ten film, jak mi czas na to pozwoli, i wam też to radzę, czyli polecam ;q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubyKox 2 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 ooo spoko thx :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Oglądałem i muszę powiedzieć, że jest niezły. Warto zobaczyć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi