ReNe PSD 12 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 NIck: ReNe PSD (w grze ReNe[PSD]) Powód: nauka mnie dobija każdego dnia Czas: myślę, że tak do soboty - niedzieli tego tygodnia. W końcu idą ferie zimowe (wiosenne xD) i będzie troszkę czasu to nadrobię Coś od siebie: myślę, że się nie obrazicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 OK /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Admin Room → Nieobecność " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi