Mucha 71 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Coś o kinematografii ode mnie tak Never Back Down Never Back Down 2 Hooligans Hooligans 2 Do ostatniej kropli Millerowie Piła (wszystkie czesci) Szybcy i Wściekli (wszystkie części) Mgła tyle ode mnie te filmy warto zobaczyć polecam i jeżeli tez cos znacie dawajcie tytuły chętnie obejrzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sn1p3r 11 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 eelgancko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Wszystkie filmy które podałeś zostały przeze mnie obejrzane. Ale z takiego gatunku filmowego polecam Ci : "Undisputed" wszystkie części, "Ong Bak" i "Obrońca Tom Yum Goong"W 2 Ostatnich filmach gra ŚWIETNY AKTOR jeden z najlepszych moim zdaniem - Tony Jaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi