GrubyKox 2 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Witam w dzisiejszym temacie chciał bym wam na prawdę podać kilka ciekawych filmów nowych nie dawno w kinach granych , warte są uwagi i poświęcenia czasu by je obejrzeć :] 1. Iron Man 3 Nie wiem czy znajdziecie wersje polską ale angielska z napisami też ciekawa oglądałem naprawdę robi wrażenie polecam :] 2. World of war z natomiast ten film jest na podstawie Horror/Akcji Pracownicy ONZ starają się powstrzymać pandemię zombie, która zagraża istnieniu ludzkiej rasy. Naprawdę tez polecam wkręca się w oczy 3.Fast & Furious 6/ Szybcy Wściekli 6 Chyba nie muszę mówić jak dobry jest ten film wiem że robi wrażenie na wielu widzów jak i oglądających ludzi :] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Pierwszy i ostatni film jest MEEGA ;PA ten o Zoombie jest dziki jakiś ;q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubyKox 2 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Witam czemu dziki oglądałeś go Wdziałem wszystkie 3 są bardzo ciekawe ;D ale faktycznie o zombie jest trochę dzikie ale da się oglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Brak aktywności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi