M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Proponuję dodać takie regulaminy które będą edytowane przez UB Team.Oczywiście gracze też będą mogli zgłaszać swoje propozycję na PW. http://www.speedyshare.com/Vrdaw/Regulaminy.rar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Wszystko fajnie, ale bezsensu z tymi 3 minutami demka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Bez sensu? Zgłaszają cheaterow i wrzucają kilkunasto sekundowe demka z których nie da się nic wywnioskować. Wiadomo że nie musi być idealnie 3min ale bez przesady kilka sekund. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 W większości przypadkach wystarczy te 20-30 sec. Wiadomo, że nie zawszze, ale 3 min to za dużo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubyKox 2 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Czy ja wiem czy tak bez sensu , myślę że demko nakręcić można do 3 min wtedy będzie więcej można zobaczyć i to naprawdę dobra propozycja jeśli chodzi o regulamin też fajny dosyć ciekawie zrobiony ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Bez sensu? Zgłaszają cheaterow i wrzucają kilkunasto sekundowe demka z których nie da się nic wywnioskować. Wiadomo że nie musi być idealnie 3min ale bez przesady kilka sekund. osoba która podaje demko ma je rozpisać, wtedy zaoszczędzisz czasu. Nie da rozpisanego demka lub przez pierwsze 2 minuty nie zobaczysz "czita", dajesz UB i piszesz do mnie na PW. Powiedziałem że admini którzy dają bany a potem nie wstawiają demka, dostają ostrzeżenia (macie pisać do mnie na PW - UBTeam), tyczy się to też adminów którzy dają ciągle bana jednej osobie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Sprawy związane z forum." do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi