WilkuZmC 78 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Prosze o wgranie pluginu na Bany config poniewaz dzisiaj wchodzil mi co 5 min odpalony dzieciak i nie szl nic zrobic chcialem zbanowac przez comende config i sie nie dalo Chcialbym zauwazyc ze czesto wchodza na aktywnym banie a Ten plugin moglby zaradzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Przydałby się ten plugin. Większość takich graczy to "dzieci NEO" i nawet nie wiedzą, że ban jest w configu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Też by się przydał , niekiedy mam takie sytuacje i nie powiem wkur**ą mnie i to dobrze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Tylko pytanie czy bany na cfg zapisuja sie w amxbans, gdzieś kiedyś czytałem, że to już oddzielnie. W takim razie nie wiem czy nie trzeba będzie odbanowywać graczy przez komendy na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Ciao ale jak będziesz banował 100% cheatera to nie będzie go trzeba odbanowywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Na cfg najlepiej banować tych co wbijaja na aktywnym lub w 100% ODPALONYCH. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Mówię tylko w razie czego Pomysł popieram, potrzebny na serwerze, właśnie do ogarniania takich dzieci "NEO" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnY GanjA 0 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Popierwam was. Plugin dobry tylko link daj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Mozna dodac dobra wersje z tej strony przy okzazji dodane komendy ^^ http://amxx.pl/topic/11172-extreme-ban-config/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 ref <3 Krypton dodaj bo wazne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Dodam jeszcze dziś ban na CFG. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi