Michalek1906 0 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 1. Serwer: DD2/INF/NUKE 2. Nick: Michalek19063. Imię: Michał4. Wiek: 205. Znajomość Amxx(0/10): 5/106. Mikrofon(Tak/Nie): Tak. 7. Składka(Tak/Nie): Tak. 8. Czas spędzony na forum: Całe dnie spędzam na serwerze i denerwuje mnie to, że nie ma adminów, a cziterzy sobie grają. 9. Opisać siebie: Potrafię rozróżnić czity od umiejętności 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Rano gra pełno cziterów, a admina nie ma żadnego. Dadzą na adminów jakieś dzieci z gimnazjum, którzy jeszcze chodzą do szkoły. Trzeba dawać adminy osobom, które bardzo często są na serwerze. Admin sobie wjedzie raz dziennie, pogra sobie jedną mapę i sobie pójdzie. Tak nie może być. 11. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Perm -Gdy ktoś nadużywa micro; Kick lub ban -Nadużywa Kultury na serwerze; Kick lub ban.12. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Non Steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 NA NIE. TYDZIEŃ OD OSTATNIEGO PODANIA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Jestem na NIE -podanie raz na tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLNY Lala 36 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Chyba nie ten dział. NA NIE! "Dadzą na adminów jakieś dzieci z gimnazjum, którzy jeszcze chodzą do szkoły." po tym zdaniu jednak to ja stwierdzam, że to Ty jesteś tym 'dzieckiem z gimnazjum'. Polska język trudna język Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojdoss 35 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Na nie, - nie ten dział- tydzien od ostatniego podania nie minal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReNe PSD 12 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Na nie!- nie ten dział- powyższe posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Całościowo cztery razy nie dowidzenia pzdr malcio:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Jestem na nie. Dokładnie jak Lala pisze. Zachowałeś się jak dziecko z kaprysem na gg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2 [Only DD2] Cs-Classic.pl CLASSIC] | | Pukawka.pl → FFaPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi