Dominikaaaa 0 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Witam, Nie wiem czy w dobrym dziale piszę ale tak : dostałam bana za postawienie 6 lm'ów na 1h .Tak już wygasł . Chodzi mi o to , że czemu dajecie jakieś bezsensowne bany np. "2.7 Zakaz stawiania 4 lm'ów na rundę (na jedną osobę) " ? :/ Pierwszy raz się z takim czymś w ogóle spotkałam . Wiadome,że jak zostałam sama jako człowiek i wszystkie zm do mnie lecą to kładę lm'a, po chwili wiem ze zaraz go zniszczą (ponieważ są bardzo słabe :/ to też ch**owe ) to kładę drugiego i tak cały czas by mnie nie zabili , proste nie ? Więc proszę o wytłumaczenie tego bezsenownego bana ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 975 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Tak, zm jest słabe a Ty chcesz jeszcze na siłę utrudniać mu życie.Postaw 100 Lm'ow i dziw się czemu zombie kampi zamiast podchodzić do graczy. Taki jest regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi