Dominikaaaa 0 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Witam, Nie wiem czy w dobrym dziale piszę ale tak : dostałam bana za postawienie 6 lm'ów na 1h .Tak już wygasł . Chodzi mi o to , że czemu dajecie jakieś bezsensowne bany np. "2.7 Zakaz stawiania 4 lm'ów na rundę (na jedną osobę) " ? :/ Pierwszy raz się z takim czymś w ogóle spotkałam . Wiadome,że jak zostałam sama jako człowiek i wszystkie zm do mnie lecą to kładę lm'a, po chwili wiem ze zaraz go zniszczą (ponieważ są bardzo słabe :/ to też ch**owe ) to kładę drugiego i tak cały czas by mnie nie zabili , proste nie ? Więc proszę o wytłumaczenie tego bezsenownego bana ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Tak, zm jest słabe a Ty chcesz jeszcze na siłę utrudniać mu życie.Postaw 100 Lm'ow i dziw się czemu zombie kampi zamiast podchodzić do graczy. Taki jest regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi