Domino c(: 33 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 1.Twój Nick:Domino c(: 2.Nick admina/gracza który zawinił: Daniel.! 3.Admin/Gracz : Adnim 4.Data i godzina: 22.1.2014 19:20 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie):\ 6.Opis sytuacji:A więc grałem na serwerze deathrun na mapie deathrun_antic w pewnym momencie się zbugowaliśmy w tepie do kolejki oczywiśćie ustąpiłem im i się odsunąłem a jeżeli nie wystarczjąca to admin Daniel.! mógł mi dać ostrzezenie no i odsunąłem się po minucie dostałem bana na 30 min bloczysz . Większośc wie że ja i Daniel sa sobą nieprzepadamy ale z nim się nie da nic wyjaśnić praktycznie to był darmowy ban mógł mi dać przestroge lub coś w tym stylu no a tak uzasadniając to nie bugowałem/nie bloczyłem a jeżeli już nie chciałem mogłeś mi dać ostrzeżenie typu odsuń się pisząc na @. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Nie zbugowałeś się tylko we 2 bloczyliście i nikt nie mógł wejść ( tak na marginesie to już nie był 1 raz). A o co Ci chodzi z tym, że za sobą nie przepadamy? Dla mnie skarga nie słuszna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 1.Popraw błędy. 2.Bandy do 3h nie podlegają skardze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domino c(: 33 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Żeby mi go za coś jescze dał . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 2.Bandy do 3h nie podlegają skardze. pokaż mi gdzie tak jest napisane ?? . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 UP z tego co daniel pisze to ban jest słuszny, wiec skarga nie sluszna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 1.Popraw błędy. 2.Bandy do 3h nie podlegają skardze. Dawno i nieprawda.... Każdy ban podledza skardze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Masz jakieś dowodu że ban był nie słuszny?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Nie ma dowodów. Kryptuś zamknij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Brak dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi