Ciaolin 156 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Hejka, jestem baaardzo początkujący, staram się jak mogę. Chcę spytać o wasze zdanie na temat tego, co udało mi się już zrobić i ewentualnie jak sprawić, aby prace były jeszcze lepsze Borderlands Ronaldo Cris Zrobiłem jeszcze jedną pracę, ale uważam, że to tragedia :/ Wiem że muszę dużo ćwiczyć, żeby prace wychodziły jako tako, bedę się starał jak tylko mogę Bez hejtów plz, dopiero zaczynam :/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Jak na początek, to bardzo dobrze Ci idzie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 No myślę, że stać Ciebie na więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 A co ty tutaj od siebie zrobiłeś? Sam napis według mnie dodałeś, jakoś do dup#, ostatnia sygnatura ściągnięta i tylko zmieniłeś wymiary na jakieś dziwne bo teraz grubo wygląda ten typek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Nadal uważasz że ściągnięta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Everdeen 24 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Młody nie czepiaj się. On dopiero zaczyna i nie dodawał tylko napisów, bo sama mu radziłam jak ma robić prace i widać, że się stara. Pozmieniał krycie warstw, dodał tekstury, więc nie wiem o co ci chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Nadal uważasz że ściągnięta? Tak nadal bo jakieś logo na tym masz ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Everdeen dziękuję Ci za to, że masz siłę użerać się ze mną i tłumaczyć, bo jestem 'tępy', jak to ja Młody haha po to zeskalowałem gościa żeby loga nie było, to zwykły render zapożyczony z materiałów Kudłatego jak widać dodałem przyciemniony ogień w tło i siwy dym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 No BD Ci idzie. Muszę Cię pochwalic . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Nowe: Sygna Andre Sygna SereG. Sygna Shana Dishonored Sig Wkrótce dodam inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Ciao ale słabo :D nie no jak na Ciebie to są super , oby tak dalej;) PS. Rozumiem, że dla mnie tez masz ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Mucha coś wykombinuje Dodalem jeszcze jedna prace, mam nadzieje ze sie spodoba ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Ciao możesz mi walnąc jak chcesz avatara , z Logo Barcelony i napisałem Romet jak chcesz . Tylko żeby się wyrózniało Xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Romet odczekaj tydzien i zloz zlecenie w odpowiednim dziale wtedy Ci zrobie, postaram sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Nowe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Ciaolin, weź coś sam zrób. http://www.gry-online.pl/S030.asp?ID=47741 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Twoje oczy nie dostrzegają nałożonych 2 c4d, tekstur, warstw rozjaśniających. Przyjrzyj się dokładnie a potem mów. Ponadto efekt iluzji. Pozdrawiam. Na tą fotę którą podałeś nałożyłem 11 różnorakich warstw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 No faktycznie na pierwszy rzut oka nie zauważyłem ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 No widzisz chodzi o efekt końcowy, o to żeby wyszedł zajebisty Najtrudniej jest dobrać odpowiednie materiały które się użyje do danej pracy Dojde do wprawy i będę robił coraz lepsze ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Everdeen 24 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Ciaolin jak już mówiłam robisz coraz lepsze prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Z nudów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Nowa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Everdeen 24 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 No, no Ciaolin robisz postępy mistrzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 A dziękuje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 nawet fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi