Andre 459 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Imię:PatrykWiek:15Staż na forum: 27d, 17h, ale konto mam ponad rok.Doświadczenie w moderowaniu:Dobre , ponieważ miałem modka na innej sieci, ale nazwy nie podam ponieważ nie chcę robić reklamy.Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?: 3-4h dziennie, ale teraz mam ferie więc więcej Dlaczego właśnie Ty:Ponieważ forum coraz bardziej się rozkręca, i myślę, że obecnym moderatorom przyda się dodatkowa pomoc , jestem pewny, że ogarnę. 1. Brak Warnów (Obowiązkowo) Jest 2. Musisz mieć +16Lat (Obowiązkowo) Nie ma, brakuje tylko rok 3. Minimalna Ilość postów: 150.(Obowiązkowo) Jest4. Minimalna Ilość czasu spędzonego na forum: 50h. (Obowiązkowo) Jest5. Ilość czasu jaką możesz poświęcić na forum: 3-5h dziennie. Obowiązkowo) Okej6. Podstawowa znajomość zasad języka polskiego,i trzymanie się ich. (Obowiązkowo) Jest7. Staż na forum: powyżej 2-3 miesięcy (Obowiązkowo) Jest 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Niestety, jestem na nie. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON Moderator" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi