Andre 459 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Imię:PatrykWiek:15Staż na forum: 27d, 17h, ale konto mam ponad rok.Doświadczenie w moderowaniu:Dobre , ponieważ miałem modka na innej sieci, ale nazwy nie podam ponieważ nie chcę robić reklamy.Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?: 3-4h dziennie, ale teraz mam ferie więc więcej Dlaczego właśnie Ty:Ponieważ forum coraz bardziej się rozkręca, i myślę, że obecnym moderatorom przyda się dodatkowa pomoc , jestem pewny, że ogarnę. 1. Brak Warnów (Obowiązkowo) Jest 2. Musisz mieć +16Lat (Obowiązkowo) Nie ma, brakuje tylko rok 3. Minimalna Ilość postów: 150.(Obowiązkowo) Jest4. Minimalna Ilość czasu spędzonego na forum: 50h. (Obowiązkowo) Jest5. Ilość czasu jaką możesz poświęcić na forum: 3-5h dziennie. Obowiązkowo) Okej6. Podstawowa znajomość zasad języka polskiego,i trzymanie się ich. (Obowiązkowo) Jest7. Staż na forum: powyżej 2-3 miesięcy (Obowiązkowo) Jest 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Niestety, jestem na nie. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 24 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON Moderator" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi