ReNe PSD 12 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Nie możesz wysyłać albo odbierać przedmiotów w Counter-Strike: Global Offensive Takie coś wyskakuje mi kiedy chcę dać handel i wysłać komuś np. skin z cs go Nie wiem o co chodzi i proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Coś Panie żeś zepsuł ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReNe PSD 12 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Daniel.! to raczej od strony STEAM bo każdy tak ma . Oby naprawili! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak Aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi