-=eXtreMe=- 0 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Cześć , chce się was zapytać , kiedy będzie reset ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Siema,Na razie nie będzie żadnego resetu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneTheSkill 8 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Mi piszą ze 17 lutego na servie ale coś nie wieże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Ciekawe kto ci to napisał skoro ja NIGDY NIC TAKIEGO NIE POWIEDZIAŁ/NAPISAŁEM. Nie siejcie plotek bo zacznę rozdawać bany na tydzień Dopóki nie napisałem tego JA to nie macie prawa pisać że będzie jakiś reset. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi