DaeWoo 0 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 nick: DaeWoo ssy http://speedy.sh/eEacT/zdjecia.rarwycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Nusiak : ) . [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : DaeWoo [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Cs-Classic.xaa.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 31.63.186.8 ' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nusiak:) 0 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 nie moge zalogowac sie do amx(nie wiem dlaczego)prosze jeszce raz zobaczyc,ja mowie ze czyste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaeWoo 0 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 mowisz ze czyste a dajesz mi bana za jakies :OMIJANIE:?????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nusiak:) 0 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 zrozum ze nie moge dac UB!!wchhodze na serwer a Ty juz grasz...zmienne IP to nie wszystko!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaeWoo 0 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 no wiem bo myslalem ze mam uba tak wogule keidy bede mial ub czy moge grac teraz gdy nie mozesz wejsc na amxbans dam mi ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nusiak:) 0 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 niech ktos da mu UB ja nadal nie moge wejsc w amx:/..jak bedzie tu napisane UB to mozesz grac!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaeWoo 0 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 nusiak tu niemozesz wejsc : http://cs-classic.pl/amxbans/ban_list.phpto powiedz innemu adminowi bo masz znajmosci zeby mi dali ub np:KILLERDawidek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
white# 0 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 UB daje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Politechnik 0 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi