Wolverine Revenge 0 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Nick : Wolverine Revenge Link do Ssów : brak ssów Wycinek z konsoli : Server # 54[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : Wolverine Revenge[AMXBans] Reason : ' Reklama '[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 787808286 '[AMXBans] Your IP : - ma być bez[AMXBans] ===============================================Kicked by Console: You are BANNED. Check your console.Kicked : You are BANNED. Check yo Server: CoD 350lvl Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?site=1 Szczegóły bana Nick Wolverine Revenge SteamID STEAM_2:0:787808286 SteamCommunity ID 76561199535882300 Adres IP Ukryty Typ Bana SteamID Powód Bana Reklama Wykonano 27.01.2014 - 08:48:55 Wygasa Nie określono Zbanowny przez malcio Zbanowany na [RESET]#1 [CoD 350 LvL] Cs-Classic.pl [6 SEZON][EXP x2 22-11][Call Of Duty] (cs_wiocha) Wszystkie wygasłe bany 0 Nie wiem czy to dobre zrobiłem chyba nie ,ale prosze o odbanowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolverine Revenge 0 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Rozpatrzy to ktoś? Jak cos jest xle powiedzcie co jeszcze mam zrobić czy poprawic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 O jaką reklamę wgl chodzi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolverine Revenge 0 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Pisałem by ktoś wbił na 101 hard CoDa i podałem ip do niego on też z cs classic więc chyba niema za co banować ta sama sieć serwów ,ale malcio mi bana wlepił :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Rozpisz mi demko kiedy to pisałeś zobaczę czy rzeczywiście tak było i zobaczymy co dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 No panowie dałem bana za rklame oczywiste wiesz o tym ze nie ma reklamowania serwerow moim zdaniem twoj błąd po co reklamowales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 No panowie dałem bana za rklame oczywiste wiesz o tym ze nie ma reklamowania serwerow moim zdaniem twoj błąd po co reklamowales? Ale on reklamował serwer z cieci CSC, więc ban nie słuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 skad to moglem wiedziec ze to serwer cod mod classic?bylo samo IP co nie?admin jak widzi reklame to od razu banuje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojdoss 35 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Bylo samo ip wiec ban sluszny. Bo chyba admin nie bedzie wchodzil i sprawdal jaki to serwer... ale niech poszkodowany znajdzie w hltv moment w ktorym wypisal "reklame" i sie ewentualnie sprawdzi jakiego serwera jest to ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 On jest niekonfliktowy, gra sobie spokojnie i nikomu nie przeszkadza. Wiadomo, że admin nie wiedział jakie to IP. Ale zapewniam że ten typek nie chciał nic złego zrobić. Myślę, że UN się należy, ale nie reklamuj już ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Gracz odbanowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi