ppR 0 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Witam Chciałbym kupić steam do 1.6 i mam pytanie sie czy są jakies polecane przez was sklepy??? płatność najlepiej sms/paypal . Ja znalazlem taką strone http://steamkeyshop.y0.pl/?page_id=25 ale jakos nie chce mi sie wiezyc ze za 11 zl steam sie kupi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 najlepiej kup na allegro, poszukaj sobie paru ludzi i zobacz jakie mają komentarze czy ma pozytywne czy negatywne i kup najlepiej tam gdzie pisze Sklep Automatyczny tzn. wpłacasz kasę a kod przychodzi na e-mail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Poszukaj na google, cs 1.6 morelle, on sprzedaje, paypal i sms. za 22 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Na steamie można paypalem kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Napisz na PW to ci sprzedam na raty (sms lub przelew) Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi