eSq. # 0 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Siemanko ; ) Nie będę się może rozpisywał tylko napisze coś o sobie. ) Do tej sieci serverów dołączyłem dziś tak około 6min temu. Obecnie gram na serverze FFA DD2/INFERNO/NUKE;) Spodobał mi się, ale mam propozycje co do serveraa Teraz coś o sobiee; Nazywam się Dawid (wiem dość nietypowe imię i dziwne ^^) mieszkam na Podkarpaciu a tak szczególnie to okolice "Przemyśla" Moje zainteresowania to Piłka Nożna , i ogólnie sport. Oczywiście Counter-Strike i inne pierdoły xD Tak więc witam każdego i myślę, że poznamy się lepiej i bd nam się zajebiście współpracować ! Mój steam: eSq. # Pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 czego "nietypowe imie" dobre dawid ;d jak by był kolejny daniel to bym sie załamał.. tych danieli jest tyle ze c*** ;d siema dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Siemasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Elo. Modle się zeby już zadnel Daniel nie przyszedł na tą serwerownie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siusiak2 25 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 mój imiennik, ale nie pisze się "nazywam się Dawid" -bo to obliguje także do podania nazwiska:D powitać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Siema ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZERMAN 17 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlipFlam :D 1 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
' Yo00n^^ 1 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sn1p3r 11 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi