nOt 0 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Aktualny mod: Only DD2 + Asysta za zabicieIlość slotów: 15, narazie więcej nie potrzeba Link do GT: http://www.gametracker.com/server_info/178.19.110.98:27104/Lokalizacja servera: PLHosting: Moje-Serwery.pl (dobry hosting, więc nie zamykajcie z tego powodu, że serwer nie jest z Pukawka.pl, wejdźcie na serwer i sami zobaczcie, że 0 problemów)Kontakt do H@ (GG, skype): GG: 28222863 Steam: sather00 Skype: pisak2250 Dlaczego mamy cię przyjąć?: Ponieważ nie ma u was takowego moda, a ja szukam jakiejś porządnej sieci ponieważ na tej, w której dotychczas byłem Administrator nie robił nic w związku z tym, aby sieć się rozwijała oraz mam takie wrażenie, że nawet domeny nie opłacił i forum w takim stanie będzie stało przez dłuższy czas, także wole dojść do jakiejś sieci, gdzie właściciele się interesują forum jak i serwerami, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Tylko pukawka.pl pozatym serwerów już nie przyjmujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi