Ry2323 0 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Witam chcialbym zlozyc podanie o admina:)1: moj nick - Ry232: moje imie - Damian3: moj wiek 21 lat4: aktywnosc- w csa gram codziennie od 3 do 6 godzin i nawet wiecej czesto jestem wieczorem a wtedy czesto jest potrzebny admin 5: dlaczego chce zostac adminem- chcialbym byc adminem poniewaz widze nie raz jak inni graja na czitach albo łamią regulamin a nie ma kto zareagowac a trzeba cos z tym robic bo tak sie nie da grac;/6: ile gram w cs - w csa gram bardzo dlugo jakies 4 lata wiecmam duze doswiadczenie w tej grze;)6: mikrofon nie/tak - tak7: obsluga amxmodmenu - na obsludze amxmodmenu znam sie dobrze kiedys mialem admina na serwerze cs zombi 8: aktywność na forum- jeżeli tylko będę mógł będę aktywny na forum;)9: platforma CS - nie posiadam steam mam nadzieje ze rozpatrzycie moje podanie i ze sie nadaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Na NIE-weszles na forum tylko po to zeby napisac podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zastosuj wzór ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Na NIE -nie ma Ciebie w GT -nie zastosowałeś się do wzoru -konto dla podania -ns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dlaczego? Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Jasne se nie. Powody up. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Nawet raz Cie na serwerze nie widziałem.Jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Jestem na NIe. Pokaż się z dobrej strony i spróbuj ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Nigdy Cie kolego nie widzialem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Nie, GT Ciebie nie widział. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Nie . Nie ma wzoru , nie ma Cie w Gt . Nie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReNe PSD 12 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 NA nie ! -brak wzoru - powyższe posty - konto dla podania - NS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sn1p3r 11 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Czy ja wiem po pierwsze to też trzeba być online na forum 1 post i to podanie nie rób sobie jaj kolego jestem na Nie ! - brak wzoru - brak aktywności na forum - nie masz wystarczająco dużo grania na serwie Przepracuj swoje minusy i się następnym razem zastanów za nim napiszesz na forum podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: NIE Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2[Only DD2/Inferno/Nuke] Cs-Classic.pl| | Pukawka.pl → FFaPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi