krystianlipowa 0 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Nick :krissLink do SSów : http://speedy.sh/ChmNj/ssy.zipWycinek z konsoli(bez IP)* :[AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Kriss [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 10440000 ' [AMXBans] =============================================== Serwer : #7 [FFA+BF2] Cs-Classic.pl [32 odznaki] | Pukawka.plLink do bana: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Ja Ci robiłem ssy i podekrzewałem że nic na nich nie wyniknie tak jak ostatnio twojemu koledze ze steam. Na szczęście mam demko Prosze sprawdzić. http://www.speedyshare.com/GmtuH/krizz3.dem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Ja osobiście nic na tym demku nie widzę. Poczekam na resztę ekipy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Otatnio jego kolega dostał ssy na których strzelał przez smoke na dachu na wescie. Dostal ss'y i kriss powiedział że będą one za 5 min.Wstawił ssy ale smoka nie było widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystianlipowa 0 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Prosze o UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystianlipowa 0 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 moj kolega mial anty smoke a ja niee mam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Sumek po 10 min od dodania demka stwierdziłeś że nic nie widzisz, ale demko ma 15 minut... ( ? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystianlipowa 0 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Prosze o ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 (edytowane) Poczekaj, reszta UB się wypowie. I zapraszam do obejrzenia demka DO KOŃCA........ Edytowane 28 Stycznia 2014 przez Sumekler Oglądałem do końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystianlipowa 0 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 jestem czysty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystianlipowa 0 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Prosze o UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystianlipowa 0 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 ssy sa czyste demko czyste daj UB!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 NIe spamuj bo warna dostaniesz, UB team ma 24h na sprawdzenie demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi