Krystian23 0 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Witam chcial bym przedstawic moja propozycje , takze zaczne poniewaz duzo ludzi skraca na mapach bylem dzisiaj swiadkiem 4-5map jak ludzie skracali takze mam taka propozycje zeby zaloz Strefe anty skracajaca Pomaga to przed skracaniem tez mialem z tym problem na serwerze troche jest roboty ale to naprawde pomaga ludzia w grze Dziekuje Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Ale co by admini robili? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian23 0 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Ale to tez nie dobrze jak ludzie skracaja na serwerze Takze to sie przydaje duzo ludzi mowi "skracasz i rozne inne teksty " Naprawde to jest przydatne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Dla mnie to zbędne, zobaczymy co inni na to. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReNe PSD 12 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgadzam się z Danielem . Według mnie tu nie trzeba żadnych blokad czy coś tylko więcej adminów oraz graczy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi