Ry2323 0 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 1. Serwer: #4 [ZombieExpMod 4.3]Cs-Classic.pl[MISJE] | Pukawka.pl 2. Nick: Ry233. Imię: Damian4. Wiek: 215. Znajomość Amxx(0/10): 8 bylem już kiedyś adminem na serwerze cs zombi;)6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Czas spędzony na forum: na forum nie siedziałem praktycznie wogóle ale jak tylko będę mógł będę wchodził na forum codziennie8. Opisać siebie - hm interesuje się muzyka rapem jestem miły i pomocny bardzo lubię grać w cs dlatego dużo czasu spędzam na nim pochodzę z Polski a obecnie mieszkam w Nieczech 9. Dlaczego chcesz zostać adminem : ponieważ jestem często na serwerze i widzę nie raz jak inni łamią regulamin albo grają na czitach sh i inne a nie raz nie ma innych adminów a pasowało by zadziałać gram tez wieczorem a wtedy nie ma adminów i własnie wieczorem graja często na sh wiec przydał by się ktoś kto by mógł zareagować wieczorem na cziterów bo jak nikt nie zareaguje ludzie nie będą wchodzić na serwer .10. Linki do reklam: http://serwery.wiaderko.com/serwery/typ:zombie+modhttp://www.gameserverdirectory.com/server/193.33.177.166:27015/banners.php 11. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; demo - perm -gdy ktoś będzie nadużywał mikro: będzie upomnienie albo kick a jak to n ie pomoże to ban od 5 minut do 3 h -Nadużywa Kultury na serwerze; upomnienie potem kick a potem ban od 5 minut do 3 h12. Platforma Cs(Non Steam/Steam): non steam mam nadzieje ze rozspatrzycie moje podanie i że się nadaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~SomeBody.# 3 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Reklamy mają być zrobione przez Ciebie W Twój wiek wątpię. -Wymagania -NS Na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Podania się składa 1 na tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi