m3dIcK 0 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 1.Twój Nick: m3dIc4t3d^_^ 2.Nick admina/gracza który zawinił: Niestety nie wiem który admin mi dał bana w konsoli nie pisze 3.Admin/Gracz : Gracz 4.Data i godzina: 29.01.14 10:54 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): dowody to jednynie garcze którzy byli na serwerze było 16 osób 6.Opis sytuacji:Wchodze na serwer zaczeła sie runda i odrazu dostałem bana za czitowanie a nawet nie zaczołem grać i od razu ban nie wiem co za inteligent admin daje bana bez sprawdzenia gracza ledwo co weszłem na serwer wycinka z konsoli: [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : m3d!c4t3d^_^ [AMXBans] Reason : ' Czitowanie ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 83.8.117.13 ' Prosze o rozpatrzenie skargi i szybki uban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Nie ten dział. Napisz w prośbach o UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~SomeBody.# 3 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Wszedłem** a nie 'weszłem' Trzeba poczekać na admina banującego co ma do powiedzenia w tej sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 SameBody nie spamuj jeżeli nie wiesz o co chodzi.!!m3dIcK napisz w prosbach o ub i zastosuj wzór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nie ten dział. Pozdrawiam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi