PryGamer 0 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Nick :Pry.Link do SSów :http://www.speedyshare.com/awABG/sda.rar ss-y się zaczynają od 6 do 9 dlatego że niechciałem modyfikować a tamte z innego serwera... Poprostu dobry perk i już gleba...Wycinek z konsoli(bez IP)* :[AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Powod: 'Wstaw screeny na cs-classic.pl'[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_2:0:2917Serwer :codmod 4001lvl #6Link do bana: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 ja banowałem, mnie nie obchodzi czy wyłączyłeś czy nie. Bo najwyraźniej po tym co wszedłem. Było wh i nie powinno być UB, HLTV na razie nie ma więc ?? Niech h@ zadecyduje czy cie zbanuje czy nie, miałeś wh - będziesz miał jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PryGamer 0 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Nie miałem wh.. po prostu gram dobrze ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 idiotą trzeba było być żeby nie widzieć u ciebie odpała. karol niech zdecyduje, 100 % WH, byłem Support UB umiem odróżnić cheat od skilla". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Na ss'ach nic nie ma. UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi