m3dIcK 0 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Nick :m3dIc4t3d^_^Link do SSów :Niestety admin nie zrobił mi ssówWycinek z konsoli(bez IP)* : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : m3d!c4t3d^_^ [AMXBans] Reason : ' Czitowanie ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID Serwer :only dd2/inferno/nuke/trainLink do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=6980 Tak jak już pisałem wszedłem na serwer rozpoczeła sie runda i odrazu dotałem bana bez ssów ban za nic prosze o uban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaer. 7 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Prosze państwa oto dowód jego oszustwa okolo 3-4 razy mi uciekł, wracał zmieniał nick . Aż się dziwie że to zachowałem, ale mam.kiedy to było.http://www61.zippyshare.com/v/23788950/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Jakieś demko z cheatowania?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaer. 7 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Nie. Ale sama ucieczka kilkakrotna chyba już o czymś świadczy. Chciałem jeszcze dodać że wchodzisz na server co jakiś czas. Chyba już 10 banów Ci dałem i dopiero teraz przychodzisz z tym na forum ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m3dIcK 0 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Ja na tym serwerze 1 raz gram dla twojej wiadomości i cały czas mam taki sam nick ip o niczym nie świadzczy.Już miałem pare takich stuacji że wchodze na serwer którego nie znam i jest moje ip ale inny nick i ban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 No może o czymś świadczy ale również mógł zmienić nick bo już mu się nie podobał. Zobaczymy co na to powie -_-. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaer. 7 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Dla Twojej wiadomości oczy i pamięć mnie nie mylą .Zobaczymy co na to UBteam . Zmieniał nick podczas robienia SS`ów ? No rzeczywiście musiał mu się znudzić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 ooo a ja jestem swiadkiem wbilem wieczorkiem na serwer ten lata odpalony i ma anty ss wiec poradzilem zeby zbanowal po 1 jest hltv ale to bylo dawnoo po 2 byli siwadkowie Wiem ze nie powinienem sie udzielac w tym temacie ale powiedzialem Kearowi ze potwierdze to napisalem <3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 AB i zmienne ip Gracz pozostaje zbanowany a temat zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi