BezrobotnY 13 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Nick :ezrobotn[Y]Link do SSów :http://speedy.sh/wuBsm/patrz-i-placz.rarWycinek z konsoli(bez IP)* :[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick : ezrobotn[Y][AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 16839264 'Serwer :FFALink do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=6983 OMG......ale z cb nieogar!z reszta tu sa same niogary z tych adminow,gdzie ty u mnie wh widziales?wk****les mnie tymi kolejnymi ssami wiec teraz za******aj po demko i je rozpisz!opisz mi k***a akcje po ktorej stwierdziles ze mam WH! Jak nie masz pewnosci to mnie nie banuj bo marnujesz mi moj cenny czas! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Wytłumacz mi dlaczego po dostaniu ss-ów twój celownik zaczął robić obrót o 360 stopni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezrobotnY 13 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Wytłumacz mi dlaczego po dostaniu ss-ów twój celownik zaczął robić obrót o 360 stopni? dzieciaku bo tak mysle ze nim jestes!robiles mi ssy a ja dalej gralem zobacz sobie na demku a mi tu nie pi****ol glupot o jakims celowniku! Jak masz jakis problem to wstaw demko i je rozpisz.........co za serwer masakra! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Tak czasami jest po zrobieniu ss celownik płynie graczowi w jedną strone aż do kicka ( jeżeli o to Wam chodzi ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opanuj szok i poczekaj na UB, a nie wyzywasz tupiąc przy tym nogami. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Czasem po zrobieniu ss'ów celownik tak lata aż do kicka. UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi