JayMcKenzie 393 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Witam. Z góry przepraszam, że tak późno, ale dopiero teraz zwróciłem uwagę na ten dział A więc tak, mam na imię Kuba, mam 15 lat, mieszkam w Czarnem w województwie pomorskim. W Countera gram ponad 3 lata z niewielkimi przerwami. Jeśli chodzi o sport to najbardziej lubię grać w tenisa, a jeśli chodzi o oglądanie to wyścigi samochodowe, a głównie Formułę 1 . Poza CS'em gram w League of Legends (obecna dywizja Silver I), oraz F1 2013. Co do muzyki, uwielbiam dubstep, ale słucham praktycznie wszystkiego, jedynie nie przepadam za polskim rapem. To chyba wszystko, co mogę o sobie powiedzieć, a więc jeszcze raz, Aloha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Dzień dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sn1p3r 11 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Witam ciekawie się wypowiedziałeś , równiesz gram w Leangue of Legends miło cie poznać mam nadzieję że będzie ci się dobrze u nas grało i spędzało wolny czas powodzenia zapraszam na Only DD2 W porządku są ludzie można pogadać i i bardzo przyjemnie pograć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Siemasz, wbijaj na CoD'a 45k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 czego nie lubisz polskiego rapu mc siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 czego nie lubisz polskiego rapu mc siema Nie przepadam =/= nie lubię, jakoś mi w ucho nie wpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
' Yo00n^^ 1 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Cze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi