SkilleD ;** 11 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 .Twój Nick: SkilleD 2.Nick admina/gracza który zawinił: Daniel.! 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 15:45 / 29.01.2014r 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Mam wycinke z konsoli ;/ :http://speedy.sh/s9EQS/LOLL.bmp - Świadkowie 6.Opis sytuacji: Gralem sobie na Dr i Daniel mnie kicknoł , nastepnie przechodzę mapę i Ban Na zawsze ( aktywny) Jak ja Kurwa nie dostalem bana i nie wszedlem na aktywnym ... Cos macie pojebane ( Sory za słownictwo ) Jestem wkurwiony ! ///// Wezcie mnie od banujcie , bo ja nie wbiłem na aktywnym ! \\\\\ @Edit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Wchodzisz na aktywnym banie tyle ode mnie, masz zbanowane IP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkilleD ;** 11 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Jak ja kurwaa bana nie dostalem ... Macie cos popierdolone ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Jestem wkurwiony ! Na pewno sie wyjaśni bo nie widze w amxbans aktywnego bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Tyle, że mi jak chciałem go zbanować pisało, że gracz jest już zbanowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sn1p3r 11 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 W ogóle od kiedy w temacie pisze się słowa typu " Jak ja kurwaa bana nie dostalem ... Macie cos popierdolone ! Ogarnij się kolego to jest forum a nie jakaś twoja łacina lub puszczona wiązka da się to załatwić na spokojnie i napisaniem bez wulgaryzmów czy nie tak powinno być Śiwy dlaczego widzę twojego posta 2 z wulgaryzmem uspokój się też bo nie ładnie tak pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zwykły bug amxbansa ze nie mogłeś go zbanować. Gracz zostaje odbanowany. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi