Vincent_Patelnia 7 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 A więc tak... Witam. Mam na imię Kamil mam 14 i mieszkam w Warszawie, Uczęszczam do 1 klasy gimnazjum.Infomatyka jest moją pasją i chciałbym związać z nią swoją przyszłość zawodową. Interesuję się również grafiką komputerową, videofilmowaniem, piłką nożną, beatboxem oraz kulturą Hip-Hop w Polsce. Po ukończeniu szkoły gimanzjalnej chciałbym udać się do liceum na kierunku: Informatyka/Elektronika Jestem osobą miłą i wyrozumiałą. Staram zawszę znaleźć wyjście z problemu i przekazywać tą wiedzę swoim podopiecznym. Jestem cierpliwy punktualny, są te cechy które najbardziej cenie sobie u ludzi. Uważam się za osobę kreatywną, która potrafi stworzyć coś z niczego. Zawszę dążę do swojego celu i ponoszę odpowiedzialność za swoje czyny. W wolnym czasie spotykam się ze znajomymi oraz dużo fotografuję, aby podnieść swoje umiejętności w tej technice. Interesuję się również kinematografią, dlatego też oglądam wiele filmów i szczegółowo dopatruję w nich ujęcia, kadry, efekty specjalne, aby w przyszłości móc stworzyć coś podobnego. Z gatunku filmowego najbardziej lubię filmy o tematyce gangsterskiej m.in: -"Ojciec Chrzestny" reżyserii :Francis Ford Coppola -"Chłopcy z ferajny" reżyserii: Martin Scorsese - "Człowiek z Blizną" reżyserii: Brian De Palma Jest to moim zdaniem czołówka filmów tego gatunku. Jak już wcześniej wspominałem od 8 miesięcy pracuję w programach graficznych m.in Corel Draw oraz Photoshop. Bardzo chciałbym aby w przyszłości połączyć ten kierunek z moją karierą zawodową. Jestem również ogromnym fanem Wuwunia, oraz całej ekipy Wielkie JOŁ. Słucham na co dzień rapu, głownie Tedego oraz "młodych kotów" którzy dopiero zaczynają swoją przyszłość z Hip-Hopem. Uważam jednak iż człowiek powinien słuchać muzyki każdego gatunku, dlatego też nie zamykam się tylko w jednym rodzaju. Często w mych głośnikach można spotkać: Trance, Electro Hause oraz typowe hity lecące na co dzień w radiu. Nie jestem typowym graczem, który 3/4 swojego czasu poświęca komputerowi. Staram się raczej większość czasu spędzać na świeżym powietrzu. Na serwerze będę grał pod nickiem: [Vincent_Patelnia][K.A.C] 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
' Yo00n^^ 1 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 siema 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Siemasz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 kurwa więcej nie mogłeś napisać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Siwy jak zwykle musi dosrać gościowi xDSiema siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Siemanko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sn1p3r 11 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Witam serdecznie Śiwy a ty nie możesz się powstrzymać od bycia człowiekiem kulturalnym , bo nie ładnie to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent_Patelnia 7 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Siwy sory.xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Oczywiście jak najbardziej łap plusa za to, dla mnie takie "przywitania" powinny być zawsze ! Ciekawi mnie Twoją kreatywność, no nic zobaczymy czy odbije się ona na naszym forum ^^.Witamy, miłej gry i dobrej zabawy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Witam, zapraszam na serwer BF2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~SomeBody.# 3 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Przeczytałem pierwsze 3 linijki :c Siemka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent_Patelnia 7 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Oczywiście jak najbardziej łap plusa za to, dla mnie takie "przywitania" powinny być zawsze ! Ciekawi mnie Twoją kreatywność, no nic zobaczymy czy odbije się ona na naszym forum ^^. Witamy, miłej gry i dobrej zabawy. Dziękuje Chciałem żebyście wiedzieli jak najwięcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Witaj, dużo się rozpisałeś Życzę ci dużo sukcesów na sieci 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent_Patelnia 7 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Dziękuje wszystkim za ciepłe Przywitanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 cześć Patelnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Witam serdecznie na twoje przywitanie chcialbym rozpisac sie tak jak ty Lecz za duzo roboty wiec krotko siema ^^ PS: jak cos to Daniel.! Obstukuje rynne za darmo w razie potrzeby wal do niego w ciemno ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Wilku..... brak slow do Ciebie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Seima . Patelnia przywal BlazE patelką w łeb XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Elo elo:DPrzeczytałem calosc:Dyeea:Dchyba jako jedyny:PZapraszam na Cod mod 350 lvl:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi