Senrox 869 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Imię: Adam Nick: WihoWiek: 16 latStaż: Gdzie? Na forum od początku na ts3 od powstania Ile dziennie czasu możesz poświęcić na pełnienie funkcji DJ: 2-5hDlaczego chcesz zostać dj'em: Lubie puszczać muzę Jaki rodzaj muzyki preferujesz: Dubstep, Rap, Pop, disco, techno Coś o sobie: Mieszkam w Ciechanowie, lubie graffike, Chodzę do 1 klasy LO. Większość mnie zna Kilka słów na koniec: Proszę o przyjęcie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Na tak, ogarnie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siusiak2 25 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 na nie, zauważyłem, że pchasz się na każde możliwe stanowisko -zwolnij, masz już dwa stanowiska tj. moderatora/grafika -dosyć czasochłonne są te "obowiązki", ale chcesz jeszcze więcej. nikt nie wątpi w Twoje kompetencje, ale ja jestem na nie ze względu na to, że moim zdaniem nie podołasz z trzema stanowiskami. dziękuję, dobranoc. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sn1p3r 11 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Oczywiście że na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Everdeen 24 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Jestem na tak. Ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Jestem na Tak, ale nie wiem czy ogarniesz wszystko tzn Moderatora, Grafika i DJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Rezygnuje z podania ponieważ pojawiły się drobne komplikacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Rudy się nie dostał !/Na prośbę autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi