PaSzTeT 0 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Nick : PaSzTeT Link do SSów : brak SS Wycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Cs-Classic.xaa.pl [AMXBans] Powod: 'SOFT' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:18306481' [AMXBans] Twoje IP: '178.214. SERWER : CodMod 45k o godzinie 15:45 zostałem zbanowany za SOFT'a którego nie miałem a SSów mi nie zrobiono, bylo to na mapie RATS miałem itemy eliminator rozrzutu i jakiś bez limitu amunicji. Proszę o UB i chciałbym aby admin który mnie zbanował (nie wiem kto to) się tutaj wypowiedział. Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiLL 74 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Niech się wypowie admin od którego dostałeś bana, ale pewnie ub dostaniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!wko 0 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 SOry że za SOFT ale mam zbugowane amxmodmenu i czasem gdy daje bana za WH to wyskakuje że na SOFTKOLEGO WIEDZIAŁEŚ KTO GDZIE KAMPI , WIDZIAŁEŚ NIEWIDZIALNYCH GRACZY POPROSTU GRAŁES JAK Z WH WEDŁUG MNIE MIAŁEŚ WH NA 100% :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaSzTeT 0 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 A nie wpadłeś na pomysł żeby mi zrobić SS?Gdybym miał WH to niebyłbym taki głupi, żeby składać prośbę o UB.I nie widziałem, że ktoś gdzieś kampi bo wszystkich których zabijalem to stali przedemną a nie w jakiś kampach. Więc proszę o UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!wko 0 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Hehe Już nie takich widziałem [ Dodano: 2012-12-17, 19:21 ] Tak się mówi że widzisz kto gdzie kampi TYLE poprostu mi chodziło że grałeś jak z wh wiesz gdzie wszyscy biegają i 7 graczy mi pisalo na U@ to też coś znaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaSzTeT 0 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Hehe Już nie takich widziałem [ Dodano: 2012-12-17, 19:21 ] Tak się mówi że widzisz kto gdzie kampi TYLE poprostu mi chodziło że grałeś jak z wh wiesz gdzie wszyscy biegają i 7 graczy mi pisalo na U@ to też coś znaczy To, że osoby które pierwszy raz graja w Cs'a pisza ci o takich rzeczach to nie powód, że odrazu coś mam... Ja wiem, ze WH nie miałem i tego się bede trzymał. SS'ów mi nie zrobiłeś więc dla mnie 000000 dowodów, więc proszę o UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!wko 0 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Miałeś wh i tyle ci powiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaSzTeT 0 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Miałeś wh i tyle ci powiemTo trzabyło zrobić SS, a nie że mi coś teraz wmawiasz. Grać nie umiesz, lamisz to nie mój problem, naucz sie, a nie ludzi którzy cię jadą banujesz.Skończyłem z tobą, poczekam na wypowiedź H@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiLL 74 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 W przypadku wh robi się screeny, a nie od razu bana daje. A jak nie zrobiłeś screenów i nie masz też dema to gracz dostaje ub./cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi